Shopping efter tøj, du kan købe nu og betale senere

Shopping for tøj, du kan købe nu og betale senere, bliver stadig mere populært. Mange onlinebutikker tilbyder køb nu betal senere muligheder, og nogle sælger endda tøjkataloger. Disse kan hjælpe dig med at udskifte tøj, du sælger under en flytning, eller blot erstatte tøj, du har solgt og ikke har råd til. Hvis du har dårlig kredit eller ikke nok tilgængelig kredit, køb nu og betal senere muligheder kan være en fantastisk måde at få nyt tøj uden at ofre dit budget.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du ansøger om køb nu, skal du betale senere, det første sted at kigge er din bank – her kan du shoppe tøj på afbetaling. Næsten alle banker tillader denne mulighed, så du er sikker på at finde en, der fungerer for dig. Du kan betale dine varer i bekvemme rater. Du kan betale dyre varer i en stor betaling eller sprede omkostningerne over flere måneder. I nogle tilfælde kan du købe nu og betale for det senere i små, nemme at administrere rater. Du kan endda indstille en betalingsgrænse og betale resten senere.

Nogle af de mest populære køb nu betal senere websteder er Overstock, QVC, Progressive Leasing og Home Shopping Network. Du kan endda finde butikker, der tilbyder dig en kreditgrænse og købe nu, betale senere og ingen kreditkontrol. De fleste af disse websteder tilbyder layaway og andre muligheder for at hjælpe folk med dårlig kredit med at betale for deres tøj. Det er dog bedst at shoppe rundt, hvis du har dårlig kredit, fordi de giver dig de bedste tilbud.

Flere onlinebutikker tilbyder køb nu og betal senere muligheder for børnetøj. For eksempel tilbyder Kmart et layaway-program, hvor du kan betale den resterende saldo efter de to første betalinger. Hvis du leder efter en anden mulighed, er der også mange butikker online, der tilbyder børnetøj, der accepterer PayPal Kredit. Mange af disse butikker vil også tilbyde gratis størrelsesudvekslinger. Disse virksomheder tilbyder en bekvem måde at købe tøj på uden at bryde banken.

I en nylig undersøgelse foretaget af Amazon Mechanical Turk brugte 51% af forbrugerne et køb nu, betal senere service. Den største kategori af køb på disse tjenester er tøj, og de bliver mere populære hver dag. Størstedelen af de adspurgte forbrugere bruger disse tjenester, hvor tøj og husholdningsartikler fører an. Tøj, husholdningsartikler og kosmetik er også blandt de mest populære køb. Dataene er dog ikke afgørende.